MANDAGS MORGEN BLUES

God mandag og god morgen! Eller formiddag er det jo nå her vi sitter og spiser lunsj mens minstemann sover søtt i babynestet og storebror tegner.

Jeg brukte babynest til Jonas også og det er ingen tvil om at de små trives i disse små nestene. Mitt er fra neris babynest, og jeg er stor fornøyd med både service og levering så dem kan jeg anbefale på det sterkeste.

Dagen idag skal gå rolig for seg for her har ingen av oss sovet så mye i natt. Jonas har fått nytt utbrudd av eksem og klør mye og Trygve har aukedøgn. Så her har natten og morgentimene blitt brukt til å smøre salver og amming. Så vi er en trøtt gjeng i dag og både liten og stor ser frem til en middagslur idag.

Men først er det på tide med litt bloggrutiner, dere må jo oppdateres og ikke minst må vi dele årets første «ukens inspirasjons» collage så her kommer den dere.

Senere i dag skal vi vise dere en magisk DIY som vi har laget idag, utrolig stas for liten å stor med noe magisk så den gleder vis oss til å vise dere.

Vi skrives igjen snart! Ha en herlig mandag videre!

#mamma #mammablogg #mammalivet #kreativ #kreativfamilie #kreativmamma #diy #kreativebarn #småbarnsforeldre #familiekos #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)