Null energi

Dette er året hvor min lille familie skal få alt som florere av sykdommer i lufta. Denne gang er det jeg, mammaen i hus som er nede for telling. Forkjølelse og astma er ingen god kombinasjon så her er det et pipende bryst og en kropp med nada energi.

Noe som passer utrolig dårlig sammen med en mann som jobber kveld/natt og to småtroll. Så vi har søkt hjem til bestemor og bestefar så får Jonas kose seg mens mammaen får ladet batteriene og Trygve får spist i fred.

Og når alle er fornøyde og avslappet koser mammaen seg med en god bok og denne gang ble det «sukkerplantasjen» av Natalie Baszile.

I følge Juritzen forlag er Sukkerplantasjen en uforglemmelig fortelling om håp, om å starte på nytt, og kjærlighet fra uventet hold. Altså den perfekte bok for meg!

Boken handler om alenemoren Charley som uventet arver en stor men nedslitt sukkerplantasje. Vi følger henne fra hun flytter fra Los Angeles for å starte et nytt liv i Louisiana.

Selv om boken kanskje virker veldig sukkersøt har den flere små sting som gjør at den gir litt mer i fra seg. Boken er rett og slett en skikkelig pageturner.

Jeg skal komme med en anmeldelse av boken når jeg har lest hele!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)