Prosjekt barnerom

Egentlig var planen idag å jobbe litt ute i Hagen siden deg var meldt oppholdsvær men her blåser det stikker og strå og regner loddrett. Så da får vi heller jobbe med mitt andre prosjekt.

Nemlig prosjekt barnerom. Jonas sitt rom skal pusses opp fra å være helt hvit og kjedelig til å bli et koselig barnerom som innbyr til både lek og avslapning. Så da tenkte jeg at dere kunne få en liten snik titt før det er ferdig.

Temaet for Jonas sitt rom er dyra i skogen og jeg har nå hengt opp en del wallstickers på de hvite veggene.

Masse dyr er komt opp på vegger og skap. Senga har vi pusset opp fra bunnen av da den ble gitt bort på en Facebook side. Den er vasket, skrubbet og pusset før den har fått to strøk med maling og så blitt dekorert med en søt bjørnunge.

Nå jakter vi på et godt og mykt gulvteppe, kanskje det skulle vært grønt eller kanskje et med bilbane på? Klarer ikke helt å bestemme meg.

I motsatt enda av rommet har vi et lekekjøkken og en kommode som skal pusses opp og bli til togbane bord. Må bare få tak i litt filt til grass, vann og slikt så er vi i mål.

Det er herlig å jobbe med slike små prosjekter og ikke minst når en nærmest kan gjøre alt selv uten at det trenger å koste noe.

Å Jonas jubler jo hver gang det er noe nytt som har dukket opp på rommet så han er mammaens heiagjeng.

Gleder meg til å vise dere dette når det er helt ferdig!

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)