Puslespill er der nye store

God formiddag alle sammen! Hva har dere brukt dagen til så langt?

Her i hus startet dagen tidlig da mini ble vekket av søppelbilen idag, så her startet dagen i 06.00 tiden. Men det gjør da ingenting når humøret er på topp.

Vi startet dermed dagen med litt yoghurt og müsli før vi lekte litt med Månesanden. Oppskrift på månesand finner du HER da vi lagte det i går.

Etter på var vi ute å sjekket om naboene begynte å gjøre seg klar til jobb og skole. En ny hobby i hus er å springe fra hjørne til hjørne på terrassen å spionere over kanten på naboene.

Siden været ikke er helt på topp ute og mammen ikke er i topp form. Tok vi oss en tur til Jonas sine besteforeldre hvor Jonas stor koser seg med lekene som ligger igjen etter mammaen og onklene.

En ting som er tydelig blitt veldig spennende for tiden er et stort puslespill som skal pusles på gulvet. Med bondegårdsdyr. Veldig kjekt og en kan jo pusle om igjen og om igjen ørten ganger mens en snakker om hva som dukker opp i puslespillet.

Liker deres små å pusle? Her i hus har vi kun brukt knottepuslespill og har nå nylig begitt oss ut på vanskeligere varianter. Men det er ingen tvil om at det falt i smak!

Nå er mini i seng og tar seg en liten formiddagslur. Så da skal mammaen svare på litt Mail og selvsagt oppdatere dere litt.

Vi skrives om en stund igjen!

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #september #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 37 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)