Søndag og helgeslutt

God formiddag alle sammen! Her sover vi frampå idag etter en opplevelsesrik dag i går. Jeg og guttene er hos mine foreldre og her er det jo litt av hvert å få med for små gutter. Så i går når Trygve tok seg en hvil i vogna var jeg og Jonas å hilste på lamma som var komt.

Et nydelig løfte om våren som kommer, to små lam å kose med.

Etterpå var vi i lekeparken og fant enda et vårtegn ute, nemlig flere små tuer med snøklokker.

Å som vi gleder oss til litt nærmere vær, jeg synes nemlig det er litt kaldt ute når det er 5grader og vind mens Jonas kunne ikke brudd seg mindre. Her kan vi være ute uansett vær og får en leke med bøtte og spade i sandkassen stor koser vi oss.

Så her i hus er det nok mammen som må bite tenna sammen og komme seg IT oftere for vi tar ikke skade av litt vær og vind.

Akkurat nå ligger jeg PG hører hvordan vinden uler uten for mens regnet pisker mot glaset. Sp idag tror jeg ikke Jonas klarer å overtale meg ut, nei vi får finne på noe spennende inne heller tror jeg.

Hvilken plan har dere for idag?

(Visited 49 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)