Søte motiv og sånn

Fon torsdag alle sammen! Her startet dagen med fuglesang og glade stemmer. Så dagen idag er god, selv med litt host og snufs.

Sola skinner og Jonas skal få ha seg en tur ut idag selv om formen ikke er helt på topp enda. Frisk luft gjør bare godt og gode og varme klær har vi jo på. Men først skal lunsjen spises og minstemann stelles så er vi klare!

Jeg har en dille på bodyer med søte motiv, bare se på bildet under av elefanten.

Bodyer er fra nameit forresten om noen lurte på det.

Men ja jeg har en dille på slike bodyer med fine, søte eller klassiske motiv. Jeg synes da bodyer blir så mye penere i seg selv og disse minste bruker jo ofte bare body og strømpebukse under ulldressen og da er det ekstra stas med en fin body.

Så når jeg kommer over slike sjarmerende bodyer havner dem nærmest automatisk i handlekurven min. Men med en liten kar som gulper mye blir det mye skifte selv om en bruker smekker så da er det godt å ha et utvalg.

Har du dille på noe spesielt når det kommer til barneklær?

(Visited 12 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)