TID SAMMEN

#sponset spill

Tenk en lørdagskveld hvor både mobiltelefoner,datamaskiner og TV er skrudd av. Kjedelig, tenker du? Nei da langt i fra kjedelig svarer jeg da.

Vi brukte nemlig lørdagskvelden på å teste ut to nye brettspill etter de minste var i seng. Så i alderen 10år opp til 52år satt vi og spilte spillene «kjappe svar» og «tegn og gjett» og lørdagskvelden for av sted i rekordfart sammen med høy kosefaktor.

Nå som det går mot påske og ferie er det jo ypperlig å pakke med seg et spill eller to i sekken så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om disse to. Først ut er «tegn og gjett»

Spillet «tegn og gjett» er et morsomt tegnespill for hele familien. En spiller tegner og de andre prøver å gjette hva det skal forestille. Det er seks ulike kategorier og velge mellom. Kan spilles individuelt eller som lag og passer fra 3 til 6 spillere fra 10 år og oppover.

Her kan det være lurt å ikke ta seg selv så høytidelig men hoppe i det, tegn akkurat slik du vil og la resten gjette. Jeg lover det vil dukke opp mye rart av både tegninger og gjetning.

Vi var fire stykk som spilte noe som var akkurat passe syntes vi, men en kan nok godt være et par til.

Dette er et spill som går raskt og dere blir ferdig med en runde på 30-45min. Et ekstra stort pluss er at reglene og spillets gang er så enkelt at en kan spillet nesten før en har lest gjennom bruksanvisningen.

Min gjeng gir spillet en sterk 5 på terningen og vil anbefale deg å prøve det ut!

Spillet kan kjøpes i de fleste bokhandlere og lekebutikker over hele landet. Og ønsker du flere spilltips anbefaler jeg deg å sjekke ut denne Facebook Siden

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)