Hvor ble mai av? 

Mai måned er snart over så hva med et tilbakeblikk for å se hva som har hendt. 

Det største som har hendt bloggmessig er jo at bloggen har gått fra blogg.no til å bli sitt eget lille univers på eget domene! Stor stas og litt skummelt.

Så fremover er det mye spennende som skal skje og jeg lover å oppdatere dere etterhvert. 

På hjemmefronten har mai måned gått til å planlegge dåp for minstemann, Trygve ble nemlig døpt som førstemann i nye kopervik kirke den 14.05

I dåpskjole heklet av oldemor som både tanter, onkler, storebror og søskenbarn er døpt i. Vi hadde en nydelig dag med mye godt å spise og Trygve fikk utrolig mye fint. 

​Vi har også vært på utallige trilleturer og storebror er blitt en så flink triller på lillebror. Nå krysser vi fingrene for like mange turer i juni om ikke flere.
Vi har selvsagt vært kreative og dom bildet over har vi eksperimentert med hva som skjer med løvetannen når vi har den i vann og mange flere kreative krumspring som kommer på bloggen fremover.

Trygve har fått prøvet seg på fastføde og har funnet ut at det slett ikke er verst. Denne skjeen på smoothien er forresten helt genial! 

Så ja, mai måned har gått i rekord fart men ut i fra bildebiblioteket mitt har vi også gjort utrolig mye denne måneden av både små og store begivenheter. Så da er det bare å krysse fingrene å håpe at juni blir minst like bra! 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)