Septembers Bucket List

September er jo årets første skikkelige høstmåned. Og høsten er jo en utrolig koselig årstid. Nå har vi lov til å kose oss inne med kakao med krem, varme pledd og telys uten å måtte stresse over st vi burde jo vært ute. 

Men hei vi har tenkt å være ute allikevel altså var bare et poeng for å få frem en av grunnene til at jeg elsker høsten. Også er jo høsten en ny vår, naturen blir full av nydelige farger som vi kan plukke med oss inn å pynte med. 

Vi har laget oss en liten bucketlist som vi skal gjennomføre denne måneden. 

Vi har faktiske alt vært på epleslang hos bestemor og bestefar men der var ikke eple modne enda så vi må nok en tur til om en stund! 
Har dere laget dere en Bucketlist for september eller høsten?

(Visited 163 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)