Varmt og mykt

Jeg er opptatt av et par ting, noe har jeg alltid vært opptatt av så lenge jeg kan huske andre kom til etter jeg ble mamma.

En av tinga som jeg bryr meg mye om etter jeg ble mamma. Det er nemlig at klær skal være gode, myke, fleksible og innby til lek. Jepp jeg er kravstor. Klær som er laget til barn skal tåle mye lek og action. 

Vi fikk en pakke i posten for noen dager siden med ullklær fra NameIt, jeg viste ikke at NameIt hadde ullklær men nå vet vi jo det. Men altså disse er så myke og gode. 

Digger jo at dem ikke bare er gode og myke på men er også fine å se på. To fluer i en smekk. Lekkert ulltøy rett og slett og du finner det hos miotrend.no her

Også med biler da, eldstemann her jubler når han så genseren med racerbiler. Supert med gode klær som barna vil ha på!


Nå skal vi en tur ut i skogen og hente inn litt kongler, det nærmer seg høstferie og vi skal ha ulike tips til aktiviteter og vise dere så da må vi komme i gang. Best under press er det noe som heter.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)