Oppussing

I samarbeid med BGAfotobutikk.no 

Helt siden vi kjøpte huset vårt i fjor sommer har vi snakket om st vi må gjøre noe med den grønne gangen vår. 

Du ser det at det første som møter deg når du kommer til oss en en lang smal gang med lys grønne vegger. Jeg har alt drømt meg bort til gråe, varme vegger, tepper og bildevegg.

Jeg ønsker meg nemlig en vegg med masse bilder. Vi er jo så flinke å fotografere men så utrolig dårlige til å fremkalle. Så nå skal mange minner fremkalles og ulike rammer bestilles. Så skal disse fylle opp en hel vegg her hos oss. 

Jeg har sett for meg å begynne med en ramme med plass til mange bilder i så skal jeg selv bygge videre på veggen med ulike rammer men i samme farge som den første. 

Den på bildet her er fra BGAfotobutikk.no og dem har et helt utrolig sortemange på rammer. Ja dem har faktisk nordens største sortemang, her finner du alt du skulle trenge og om du skulle være maks uheldig og dem ikke har det du leter etter så lager di det. Så genialt! Du finner alle rammene deres HER


Rammer lik den over her har jeg forelsket meg helt i! Denne finner du Her og du finner en lik bare det står Friends HER

Slike syns jeg nemlig er så fine og jeg har alt en hvor jeg har puttet inn gutta som små! 

Bilder er dyrebare minner så vi må bli flinkere til å fremkalle å få bildene opp på veggen og inn i album. Så kan du se på dem og kjenne du blir varm om hjerte! 

Vi skal fremkalle en haug med bilder når for å få ferdigstilt bildeveggen vår og ikke minst for å se bildene daglig! 

Bilder er jo også en genial gave til jul, et bilde av barn/barnebarn/oldebarn er alltid gjevt å få!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)