Superhelg hos mimmis

Jeg er komt langt inni julegaveboblen allerede men jeg elsker å finne tips og dele videre. Så i kveld må jeg bare tipse dere om at Mimmis.no har denne helga supre tilbuder. Du får nemlig opptil 86% avslag på merker som Sebra, kidssleep, Kids Concept, babybjørn og mange flere. 

Vi her I huset er jo blitt utrolig glade i produktene fra Sebra. Som blant annet har noen nydelige magnetbokstaver som vi har på ønskelista til Jonas. 


Disse finner du HER, Jonas er fortiden veldig opptatt av bokstaver og tall så da vil vi oppfordre til enda mer læring. Disse kan en jo ha på kjøleskapet eller lignende.


Puslespill er jo en slager og her øver en på å telle samtidig! Tommel opp! Lek er læring og dette viser det så godt. Denne mammaen kunne i hvert fall tenkt seg dette til 3åringen til jul. Dere finner det HER


Jeg vet at mange øver på dette med soving hele natten og denne sauen er nettopp en Søvntrener, nattlampe og klokke. Søvntreneren Sam er et godt hjelpemiddel for å lære barnet når det skal sove eller stå opp; Når sauens øyne er lukket er det sove-tid! Zazu Søvntrener er en klokke som gir både foreldre og barn noen ekstra timer søvn! Du finner den HER

Og til sist vil jeg tipse dere om babydab. Babydab er et fantastisk produkt for å lage blekk-avtrykk av hender og føtter.

Så om du skal i gang å lage julegaver til besteforeldre osv er denne genial! Du finner den HER

Så det var noen enkle julegavetips en sen fredagskveld fra meg til dere. Dere finner hele superselger til Mimmis.no HER

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)

Superhelg hos mimmis

Jeg er komt langt inni julegaveboblen allerede men jeg elsker å finne tips og dele videre. Så i kveld må jeg bare tipse dere om at Mimmis.no har denne helga supre tilbuder. Du får nemlig opptil 86% avslag på merker som Sebra, kidssleep, Kids Concept, babybjørn og mange flere. 

Vi her I huset er jo blitt utrolig glade i produktene fra Sebra. Som blant annet har noen nydelige magnetbokstaver som vi har på ønskelista til Jonas. 


Disse finner du HER, Jonas er fortiden veldig opptatt av bokstaver og tall så da vil vi oppfordre til enda mer læring. Disse kan en jo ha på kjøleskapet eller lignende.


Puslespill er jo en slager og her øver en på å telle samtidig! Tommel opp! Lek er læring og dette viser det så godt. Denne mammaen kunne i hvert fall tenkt seg dette til 3åringen til jul. Dere finner det HER


Jeg vet at mange øver på dette med soving hele natten og denne sauen er nettopp en Søvntrener, nattlampe og klokke. Søvntreneren Sam er et godt hjelpemiddel for å lære barnet når det skal sove eller stå opp; Når sauens øyne er lukket er det sove-tid! Zazu Søvntrener er en klokke som gir både foreldre og barn noen ekstra timer søvn! Du finner den HER

Og til sist vil jeg tipse dere om babydab. Babydab er et fantastisk produkt for å lage blekk-avtrykk av hender og føtter.

Så om du skal i gang å lage julegaver til besteforeldre osv er denne genial! Du finner den HER

Så det var noen enkle julegavetips en sen fredagskveld fra meg til dere. Dere finner hele superselger til Mimmis.no HER

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)