Kreativ Julekalender 4. Desember

Hjemmelaget julepynt kan lages av det meste om en bare lar fantasien springe litt løst, i dag skal jeg vise dere hvordan en enkelt kan lage små, søte nissebarn av kongler. Om en er opptatt av trender kan jeg fortelle deg at kongler er en trend som går mange år tilbake i tid når det kommer til julepynt og grunnen til det er nok at det er så enkelt å få tak i her i Norge så har det blitt en tradisjon ut av det.

For å lage søte konglenisser trenger en:

  • Kongler
  • Trekuler
  • Strikk til luer eller filt
  • Limpistol og limpatroner
  • Tusj til å tegne ansikt

Slik gjør du:

  • Lag luen først, skal du ha en lang lue nisse eller en kort lue nisse? Mine skal få litt ulike lenger så da klipper jeg litt ulike lenger også. Brett så inn nederst slik at det blir pent rundt hode.
  • Om du har kjøpt kuler uten ansikt vil jeg anbefale deg å tegne dem på nå.
  • Finn en kongle som passer og lim nisse hodet på, husk at det også er lurt å lime nisseluen fast i hodet slik at den ikke forsvinner.

Så enkelt er det å lage nisse barn av kongler, disse kan en feste en trå i lua så kan dem henge på juletreet eller du kan lime flere på en rot så får du en dekorasjon med en liten konglenisse familien

Husk at du kan følge oss på Facebook HER og på Instagram under @kreativhverdag.no

(Visited 308 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)