A Christmas Prince

Jeg elsker romantiske filmer uansett årstid og nå som vi er i desember koser vi oss med en søt, romantisk julefilm når sjansen byr seg. I går sjekket jeg ut en helt ny Netflix original film. Nemlig Juleprinsen.

Altså jeg er jo en romantikken og elsker slike filmer og denne var akkurat passe søt for min smak.

Det blir tidlig jul for en ung og ambisiøs journalist. Hun sendes til utlandet for å dekke en sak der en sjarmerende prins skal krones til konge av kongeriket Aldovia. Amber lurer seg inn på slottet og later som hun er den nye lærerinnen til den unge prinsessen av Aldovia. Prinsen har rykte på seg for å være litt av en skjørtejeger og Amber blir sendt for å grave opp noe snusk om prinsen.

Dette er en film som bare må ses og nytes nå i førjulstiden. Den inneholdt alt. Jeg lo, ble sjarmert og flau av filmen så denne er det verdt å få med seg!

Hvilke julefilmer anbefaler du?

(Visited 157 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)