Kreativ Julekalender 21. Desember

Jeg er nok iblant dem som synes det er stas å pakke inn julegaver, liker å pynte litt ekstra og bruker ikke kjøpte til og fra lapper så i dag tenkte jeg at jeg kunne vise et par varianter av pakkelapper en enkelt kan lage hjemme.

  1. Pakkelapper av kartong og hamaperler. Disse er enkle, søte og lages på 123.

Det du gjør er rett og slett og perler små juletrær, hjerter, nisser, snømenn og limer disse på litt grov kartong. På baksiden av kartongen skriver du til og fra og om det er plass en liten hilsen.

  1. Pakkelapper av trebiter gir en fin tekstur og det er alltid lekkert å bruke natur i ulike dekorasjoner. Her kan du svi på med svipen et ønsket motiv eller skrive på med tusj. Bor hull i toppen og tre i et silkebånd slik du får festet pakkelappen til julegavene.
  2. Personlig pakkelapp. Disse liker jeg best. En enkel pakkelapp med bilde av mottaker eller giveren på er nesten en gave i seg selv.

Det finnes utallige måter å lage pakkelapper på, her fikk dere et par av mine favoritter så håper jeg at dere ble inspirert til å prøve dem ut.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)