Kreativ Julekalender 24. Desember

Så er dagen vi har ventet på endelig her! Julaften! Bare smaken av ordet julaften gjør at jeg som voksen kjenner at det kribler litt ekstra i magen. Nå som jeg er voksen syns jeg tiden går litt for fort. Men jeg vet at mange barn syns dagen går litt sakte mot kveld og julegave åpning. Så i dag tenkte jeg å dele noen tips om aktiviteter som får tiden til å gå litt fortere om ikke barnetv frister hele tiden.

  1. Dekorer pepperkaker, dette er jo så gøy og like enkelt. En trenger bare pepperkaker, melis, litt konditorfarge og litt smågodt og en er klar.
  2. Fargelegg, høres kanskje ikke så spennende ut men jeg legger et par maler ut på facebook siden min HER med flere koselige og morsomme julebilder som kan printes ut og fargelegges.
  3. Henge opp ny fuglemat til fuglene
  4. Gå ut med grøt til nissen. Husk smørøye

Nå vil jeg bare avslutte med å ønske dere alle en helt fantastisk julaften så skrives vi igjen i romjula. Nå skal denne mammaen pakke dataen sammen og nyte julen!

(Visited 116 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)