Prøv lykken før det er forsent

Titt og ofte dukker det opp nettbutikker som søker etter noen som vil være ambassadører for dem. Jeg lukker som oftest øynene for disse men av og til dukker det opp spennende nettbutikker som jeg må ta en ekstra titt på.

Idag kom jeg over en slik søknad fra laurbærbarn.no regner med at det er flere enn oss som har sitt den og ikke minst som prøver lykken. Om du ikke har sett den får du tipset hos meg her og nå! Søk opp @laurbaerbarn på Instagram og prøv lykken du og! Fristen går ut ved midnatt så ikke drøy det så lenge!

Laurbærbarn.no er en nettside som selger økologiske barneklær, interiør til barnerommet og hygieneartikler til mor og barn.

Selv kunne jeg tenkt meg å vært ambassadør for denne nettbutikken rett og slett for di jeg syns konseptet deres er så bra og ikke minst for di dem skiller seg ut fra alle dem andre butikkene som er på nett.

Som mamma til to gutter er jeg alltid på jakt etter nye produkter, gode klær som tåler mye aktiv lek.

Så som dere sikkert forstår har vi prøvd lykke og om dere kunne tenke dere det samme må dere gjøre det nå!

(Visited 62 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)