Har du gamle minner liggende i en skuff?

Bevar minnene dine fra barndommen. Hvor mange av oss er det som har gamle negativer liggende i små poser. Planen er jo å fremkalle dem når en bare får tid. Men hvorfor utsette det?

Mine foreldre var flittige til å fotografere oss når vi var små, og egentlig var dem flinke til å fremkalle bildene også. Men nå er vi jo fem barn som gjerne kunne tenkt oss disse bildene selv som minner fra barndommen og ulike turer vi var på sammen. Da er det godt av BGAminner.no kan fremkalle gamle minner fra nesten alle mulige formater.

BGA Minner hjelper deg å bevare dine beste minner i et digitalt format. De er markedsledende på å forvandle analogt materiale, som for eksempel Super 8, VHS og LP til USB, DVD eller CD. Uansett om du har gamle smalfilmer, videokassetter, lydbånd eller lysbilder som skal omvandles så kan du være sikker på at dem gir deg den beste mulige kvalitet på sluttproduktet.

Tenk så spennende å fremkalle gamle bilder du kun har sett negativene til eller en film som ble filmet når du var barn?

Jeg vet i hvert fall at jeg skal få et par gamle VHS over på CD da vi lagde mye video som barn.

Har du gamle minner liggende?

(Visited 150 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)