These boots are mase for walking

Dere vet jo at vi liker oss godt ute på tur. Vi trenger ikke å gå langt for å finne hverken skog eller sjø. Og i dag etter en lengre periode med sykdom i hus fikk vi både sol og nesten skyfri himmel. Så da måtte vi bare ut på tur.

En toddlers favoritt ute er sølepytter, å kaste Stein i sølepytt kan vi gjøre en hel dag. Hva med å lage papirbåter og lage bølger med en pinne i tillegg. Super morsomt. Vi kan være ute i flere timer og kose oss med å utforske, denne luringen finner alltid på noe spennende og idag har vi fisket krokodiller i sølepytten og jaktet Mikkel rev i skogen.

Her på Vestlandet snur været fort så i løpet av formiddagen i dag hadde vi sol og skyfri himmel til haggel med kraftig vind. Og med slik vestlandsvær trenger en gode klær som tåler begge deler.

Vi har fått prøve noen nye vintersko som vi virkelig kan gå god for. Nemlig vintersko fra Demar. Disse er enkle å ta på, utrolig lette på foten og 3åringen digger dem.

Her kommer litt flere kvaliteter dem har:

• Snøring med hurtiglås

• Ullfòr

• Ekstremt lette i forhold til andre vinterstøvler.

• Varmer godt, helt ned til -30°C

• Bred lest, som gir god bevegelse til tærne

Jonas er veldig opptatt av at han klarer selv og med disse vinterskoene klarer han helt fint å ta dem på selv, selv med vinterdressen på.

Disse vinterskoene og enda mer finner du hos Super-q.no

Vi gir dem tommel opp!

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)