Ut på tur uansett vær

Etter jeg fikk barn har jeg funnet ut at en tur ut er alltid en god løsning. Om en er trøtt, sur, lei eller bare kjempe gira er det å gå ut en super plan. Her kan en hoppe, rope og herje uten at det plager noen. Og en tur ut gir masse frisk luft som gjør godt for liten og stor. Vi er så heldige og har både skogen og sjøen rett ved oss og kan raskt ta oss en tur ut og utforske.

Her om dagen startet vi med en tur i skogen når det var opplett og planen var å kose oss med lunchen ute.

Jonas er veldig glad i å være ute og bærer gjerne sekken selv med matboks og drikkeflaske. Under vogna har vi en minimeis i tilfelle han på 3år skal bli trøtt i bena for da er det mye enklere å bære han på skuldrene når minstemann sitter i vogna.

En minimeis er et norsk produkt som gir barna en superutsikt samt den gir en ergomisk bæring da vekten ikke sitter på skuldrene med ned over ryggsøylen på bæreren.

Vi syns denne er helt super! Vi koser oss ofte ute og om nå 3åringen skulle bli trøtt i bena har vi denne liggende under vogna. Den tar liten plass og veger lite.

Men som dere ser hadde vi ikke mye opplett denne dagen så regnet kom fort og tykt. Noe Jonas syns var supert for det betyr sølepytter. Så litt plastlignende ble det før vi søkte ly i gapahauken i skogen for å kose oss med lunch og se om regnet ga seg før vi fartet hjem.

Støvlene er foresten fra Super-Q.no og er forte med ull. Genialt for oss på Vestlandet som har alle årstider i løpet av en dag.

(Visited 114 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)