Snart mandag

Denne søndagen føyk forbi, dagen har gått til rydding, besøk og planlegging. En herlig søndag er over og vi bretter opp ermene og er klar for en ny og travel uke.

Vi har nå pakket sekken og funnet frem morgendagens outfit til liten og stor da uka skal startes med en brak med mange små og store koselige mennesker på leketreff. Er så stas og møte flere hjemmeværende foreldre samtidig så gutta får leke og være sosiale med andre barn og voksne.

Jonas har valgt morgendagens antrekk selv denne gang og han gleder seg stor til å vise frem lynetjakka si.

Trygve går for et enkelt antrekk med myke bukser og collage genser. Begge gutta regner nemlig med mye lek og action i morgen og da trengs gode og myke klær som nettopp gir muligheten til mye lek med bøy og tøy.

Men nå er denne mammaen klar for senga så vi runder av her og skrives igjen i morgen tidlig!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)