Dyrepark i vinterferien?

Vi har delt mange bilder og videoer på Snapchat! Følger du oss ikke kan du gjøre det ved å søke opp @livjudit.

Altså vi har delt mye allerede med følgerene våre på Snapchat og tilbakemeldingene går ut på at ingen hadde komt på at dem skulle besøkt dyreparken i Kristiansand på vinteren. Så nå vil vi bare si at det anbefaler vi dere virkelig å gjøre.

En snødekt dyrepark gir en ekstra magisk stemning, stillhet og kos. Vi var ikke mange i parken idag og vi kunne gå stilt og rolig i vårt eget tempo og komme tett innpå dyra. Noe gutta har syns var kjempe stas.

Vi fikk oppleve Dyreparken på en helt annen måte enn når vi har besøkt den om sommeren og vi kommer helt klart til å gjøre det igjen.

Det var rett og slett en helt ny opplevelse og besøke dyreparken på vinteren men vi stor koste oss med mange flotte dyr både inne og ute, samt hyggelige ansatte og en liten shoppe runde før vi reiste hjem igjen!

(Visited 231 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)