Minimeis er genial

Flere kommenterte både her på bloggen og på Snapchat når vi delte bilder fra dyreparken. Og det forstår jeg godt for denne var rett og slett super!

Vi har jo vært så heldige at vi fikk prøve ut minimeisen hos barnombord i en periode. Og som overskriften vår tilsier er vi forelsket.

Vi hadde minimeisen med oss i dyreparken, tar null plass under vogna og er superlett og pakke opp når en liten kar er trøtt i bena.

Vi har testet minimeisen i en måned og den er helt super. Passer like godt på min rygg som på mannens. Og 3åringen vår sitter trygt og godt på nakken vår.

MiniMeis er et nytt norsk patentert produkt, som gir barna orkersterplass under bæring. Det er en praktisk og unik bærestol der barnet sitter oppe på den voksnes skuldre, akkurat der de liker seg best. Minimeis er ergonomisk å bære og er perfekt for turer, ferien, flyplassen, konserter, museer eller bare hjem fra barnehagen. Minimeis er sammenleggbar noe som gjør den til den minste og letteste bæremeisen på markedet. MiniMeis pakkes praktisk sammen, er ergonomisk god og gir frihet til armene.

Vi digger den og hele familien gir den full pott. Vil anbefale den like mye til en aktiv familie som en som bare trenger frie hender på shopping.

(Visited 260 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)