Endelig mandag

Det er mandag, sola skinner og vi er nesten friske igjen. Trygve er skikkelig forkjøla igjen samtidig som to hjørne tenner er på vei ut. Så ting er litt tøffe for en liten kar men det går heldigvis over.

Så dagen idag har vi kost oss inne med bil lek. Brum Brum sier karen og leker med sin rosa bil fra viking Toys. Disse har vi flere av og dem er virkelig blitt favoritter.

Jeg vet jo at det fleste som følger meg her inne er mødre så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en Facebook gruppe for oss som er hjemme med barna. Nemlig Hjemmemammaer. Her finner du mødre i ulik alder og erfaring. Og ikke minst mange gode tips og ideer om du skulle trenge det. Jeg har hatt snappen for denne gruppa idag og delt mange ulike kreative tips som dere skal få se etter hvert.

Men først en liten collage for uka:

Jeg er rå klar for en ny uke og hadde håpet at mini var frisk nå men det kommer nok. Vi har litt forskjellige ting på agendaen både innen blogg og det kreative kaoset så følg med fremover i uka så vil det dukke opp mye spennende

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)