Dette er meg

Jeg tenkte å starte dagen med å fortelle litt om meg selv. Nå er det lenge siden jeg viste bilde av meg selv og ikke minst delte litt om meg selv. Jeg er utfordret på Instagram til å være mer personlig og vise bilde av meg selv så da tar jeg sjansen og deler litt her inne og.

Dette er da meg, jeg er 29 år og mammaen til Jonas som er en oktober gutt på 3år og Trygve som er en desembergutt på 1år

Vi bor på Vestlandet, nærmere bestemt Karmøy.

Egentlig jobber jeg i den lokale bokhandelen her men på grunn av min lungesykdom er jeg nå ute av arbeid og prøver å få kroppen og sykdommen til å fungere på lag igjen.

Disse to som dere ser titt og ofte her inne er mine gullgutter som jeg koser meg mye med her hjemme. Vi er jo opptatt av at dem skal få lov til å utfolde seg med alt av maling, fargestifter, lim, filt og alt annet i vårt kreative kaos. Og mye av det vi prøver oss på deler vi her inne.

Det var litt om meg, å kan jo du skrive litt om deg? Er stas å bli kjent med alle dere som titter innom

(Visited 35 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Så kjekt å lese litt om deg og se deg også =)

Legg gjerne igjen et spor :)