Endelig ble stua komplett

//annonse//

Vi har jo lenge snudd rundt på møbler og prøvd å få mest mulig ut av stua. For ikke lenge siden kjøpte vi oss nye sofa og runddansen begynte på ny med å finne en koselig atmosfære. Vi fant til slutt ut hva det var vi manglet og det var et teppe for å ramme inn stua. Så nå er endelig er stua komplett! Det som manglet viste seg å være et godt og mykt teppe. Jeg syns teppe gir den ekstra koselige følelsen i stua og nå fant jeg det perfekte. Et sort, mykt shaggy teppe var løsningen for oss og vi fant det hos kilands.no.

Hele stua fikk en helt ny koselig atmosfære når teppet kom på plass og mitt valg havnet jo på cosy black. Og det beskriver teppet ganske godt. Det er nemlig så mykt å sitte på at gutta har tatt togbanen ned av stuebordet og sitter nå på teppet og koser seg. Noe mammaen synes er helt greit. Teppet er sort også skinner det litt av det. Passer ypperlig inn med vår mørke sofa.

Vi er så fornøyde med teppet vårt at vi ikke kan annet en å vise frem bilder og skryte for endelig ble stua vår slik vi ønsket. Varm og koselig.

Jeg har alltid vært skeptisk til å bestille store ting som tepper og slikt på nett men det var det jo ingen grunn til. Å bestille teppe hos Kilands.no var både enkelt og fort gjort. Fant teppet jeg ville ha og etter noen dager kunne jeg hente det på postkontoret. Enkelt, kjapt og rimelig det liker vi.

(Visited 27 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Deilig med et sånt lunt teppe under bordet altså. Også ble det veldig fint?

Legg gjerne igjen et spor :)