Gjør et kupp

Leooglotta.no tyvstarter salget på crazy days og har satt ned alt i nettbutikken til -30% det betyr at du kan gjøre et kupp på ull, softshell, lekre joggedresser eller kanskje en gave eller to. Leooglotta.no har jo så mye fint inne nå fra teddykompniet, NUK og barnebøker så her finner du noe til alle anledninger.

Dere vet jo at jeg elsker pyjamasen fra nameit og nå som leooglotta.no har -30% får du disse til under 85kr det er et godt kupp det. Vi sverger jo til disse da begge gutta er plaget med eksem og med onepiece pyjamas klarer dem ikke å klore seg i søvne. I tillegg er disse så myke og gode!

Vi har jo ryddet ut vintertøy samt klær gutta vokser i fra nå og gjør oss klar til sesongbytte i garderoben. Da er det kjekt å se på nyhetene i nettbutikkene og leooglotta.no har jo blant annet fått inn joggedress med favoritten mikke mus på.

Lekker joggedress ikke sant? Vi digger mikke og racergjengen her i hus så den hadde slått an her i hvert fall.

i tillegg finner en jo softshell, ull og mye fint hverdagstøy hos leooglotta.no så jeg anbefaler dere å sjekke det ut!

Liker du å gjøre kupp på klær til barna?

(Visited 22 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. det er jo NESTEN så man ønsker seg en liten en….

Legg gjerne igjen et spor :)