Mandags kos

Endelig mandag! Vi er vel av de få nordmennene som jublet idag når vi våknet til nysnø idag? Kong vinter har enda ikke slippet taket og prøver å holde koken enda. Selv om jeg håper kong. Inger snart gir seg for denne gang, er det stas med snø og vi har hatt flere turer ute for å leke i snøen før den smeltet bort.

Idag er det mandag og kun 2uker igjen til mange av oss tar påskeferie! Har dere noen spennende planer? Vi skal tilbringe del en av påsken på Sørlandet. Mannen skal jobbe litt og vi skal oppleve litt hva Sørlandet har å by på selv om det ikke er sommer og sol. Har du noen tips så del dem gjerne!

Vi gleder oss i hvert fall til en ny hotell ferie med god frokost og alt som hører til. Denne gang skal vi besøke Best Western som ligger midt i sentrum med både handlegate, vitensenteret og aqaurama i nærheten. Vi gleder oss og ser frem til en spennende start på påsken.

Men først av alt skal vi dele denne ukes inspirasjons collage med dere:

Ønsker dere alle en super mandag så skrives vi igjen om litt!

(Visited 15 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)