Noen ting som bare må med på påsketur

Vi reiser allerede på søndag om en uke på vår påsketur og dermed er pakkelisten allerede begynt å bli klar.

Vi har noen ting som er selvskrevne med på lista uten om klær og slike nødvendige saker. Så tenkte vi kunne tipse dere om dem.

  1. Minimeis: denne har vi jo nevnt flere ganger her inne på bloggen nå og vi kan ikke få roset den nok. Denne tar null plass når den pakkes i sammen og kan like godt brukes på utflukter som på handle tur.
  2. Sipsnap: denne gjør alle kopper sølefri, vi har både en med drikketut og en til sugerør. Disse er universale og kan brukes over enhver kopp. Disse pakker vi med oss så har vi alltid drikkekopp uansett hvor vi skal.
  3. Solbriller og solkrem: to selvskrevne ting men er greit å minne på inni mellom.
  4. Tegnesaker/hobbyutstyr: uansett om dere skal ha hjemmeferie, byferie eller skal på fjellet vet en aldri hva slag vær en får og jeg har funnet ut at det å ha litt aktiviteter i bakhånd er alltid lurt om den opprinnelige planen går skeis.
  5. Påskeegg: denne er egentlig også selvskreven men jeg tar den med for jeg vil minne om at det trenger ikke å være fullt opp med godter men kan like godt inneholde puslespill, bok, noe kreativt osv. Kun fantasien setter grenser så hvorfor ikke putte oppi noe som varer hele påsken og lenger!

Har du noen andre must haves på din pakke liste?

(Visited 34 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)