Diy – påskeegg

God morgen og god tirsdag! Vi gjør oss klare til nok en hotellfrokost her hos hotell Norge men først tenkte jeg at vi kunne dele et lite kreativt tips nå rett før påsken er her. Nemlig male på egg, malte egg til påske er en klassiker og en kan gjøre det så lett eller vanskelig som en selv vil.

Vi kjøpte en pakke med isopor egg som Jonas og Trygve har fått malt og tusjet på. Ikke kan det knuses og fargen trekkes inn i isoporen i stede for å ligge uten på. Midt i blinken for småbarn og eggene det ble helt nydelige i mammaens øyne.

Jonas malte med pensel og akryl maling, samt han hadde litt glittermaling på i tillegg. Mens Trygve han fikk egg og fingermaling og malte i vei både egg og seg selv. Men moro det hadde dem.

Vi avsluttet påskeeggene med å feste i ett oppheng og skrev navn og årstall under som et lite minne.

(Visited 154 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)