Svar på det dere lurer på?

Vi lovet der en kjapp spørsmålsrunde angående turen vi reiste på til Sverige. Lurer du på noe er det bare til å spør videre så svarer vi så godt vi kan.

Hvilken campingplass var dere på og passet den småbarnsfamilier?

Når vi var i Sverige lå vi på campingplassen Siljansbadet. Her var det virkelig flott og om en tør er det mulighet til å bade, leke på stor lekeplass og skikkelig fint! Fin plass å være for både små og store med mer enn nok å finne på. Mine to små var meget opptatt av gravemaskinen som sto plassert så vi brukte selvsagt litt tid der.

Ser ut som dere ve uheldig med været men hva synes dere om midtsommerfeiring i Sverige?

Vi var i grunn kun uheldig med været på torsdagen når vi fikk være med ut i hest og kjerre for å plukke blomster. På fredagen under selve feiringen var det regnbyger men ellers flott med sol og gutta kunne kose seg i matrosdressene sine.

Selve midtsommers feiringen var det kjekt å få med seg da svenskene tar den helt ut med sang, musikk og dans for hele familien. En flott feiring som jeg virkelig anbefaler dere å få med dere.

Så stilig diner hvor er denne?

Ja vi besøkte jo Diner 45 som er en amerikansk diner. Dem kjørte gjennomført stil på alt fra interiør, mat, musikk og uniformer. Du finner den tversover campingplassen Siljansbadet som vi lå på.

Så stilig at dere fikk male slike hester, kan alle gjøre dette?

Ja hos Nils Olssons kan alle som besøker få male sin egen Dala hest og det kostet 150sek vi malte alle fire og nå står dem pent til pynt i bokhylla vår.

Var det langt å kjøre fra campingplassen til rovdyrparken?

Fra Siljansbadet til Orsa Rovdjurpark tok det ca 45min å kjøre. Enkelt å finne frem IG gode veier.

Anbefaler du å ta med niste i parken?

Vi har jo med niste til gutta overalt. Pakker full fart i matboksene så vi er sikre på at vi har noe mat med næring når vi er ute på tur. Men i parken var det flere steder en kunne kjøpe mat, drikke og snacks så det er egentlig ikke et must.

Var det billigere å handle i Dalarna enn i Charlottenberg?

Vi handlet jo egentlig veldig lite så har ikke så mye å sammenligne. Men brus var billigere på grensa men utenom virket det som mat og snop var ganske likt i pris.

Hva handlet dere?

Nå skulle jeg jo hatt en lang liste til dere men siden formen min var dårlig ble det lite handling. Vi kjøpte med oss noen brett brus, barnemat, kjeks og svenske jordgubber (jordbær)

Det var veldisse spørsmålene ete lurte mest på men bare rop ut om det skulle vært noe mer!

(Visited 54 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)