Panduro pyssel

I helga bestemte eldstemann at han ville ikke ha lørdagsgodt men heller en tegnebok. En grei deal syns mammaen og når vi da var innom vår lokale hobbybutikk og han fant seg et hobbysett fikk han det i tillegg. Mammaen syns det var mye lurere enn godteri og når gutten velger det selv er jo det supert.

Når kvelden kom ble det fargeleggingen før spørsmålet om vi kunne lage dette han hadde kjøpt på hobbybutikken. Mammen var ikke så vanskelig å be og jammen meg havnet vi alle fire rundt bordet for å sjekke ut pakken med hobbyting ut.

Esken ble åpnet og ut kom det trillende både en pony, en kniv og et par bokser med perle deig på godt norsk.

Mammaen var nok i overkant sikker på at dette var for avansert for snart 4åringen men jammen meg satt han til verks og jobbet både iherdig og tålmodig.

Han er som gutter/menn flest og kaster bruksveiledningen så litt gjetning ble det men jammen meg fikk han det til. Og etter en god stund med jobbing, konsentrasjon og kjefting på en lillebror som stakk av med kniven. Ble resultatet veldig bra.

Nå skal unicornen få sin egen plass i bokhylla og vi kan virkelig anbefale disse settene fra panduro!

(Visited 232 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)