Beskytt huden til de små og de store

Som mamma til to små gutter som er plaget med mye kløe og utslett er en ikke vanskelig til å overtale om å prøve ut et nytt produkt som skal fungere utmerket til å bedre huden.

Selv om en er skeptisk og vurdere om dette vil virke eller vil de gi motsatt effekt. For som eksem mamma vet en at akkurat det kan skje. Ikke all krem, salve, produkter fungerer likt på alle sin hud! Men denne gang har vi funnet et lite mirakel produkt.

Vi fikk nemlig spørsmål fra Hanne hos Karmøy hud og fot om vi kunne tenke oss å prøvde moussen fra EVY Technology på gutta. Denne skulle nemlig passe dem utmerket. Siden vi har god tro på produktene de fører hos Karmøy hud og fot tok vi sjansen og nå etter 3/4uker må vi bare si WOW for denne virker!

Gutta syns den er stilig da det rett og slett er skum vi smører ut på dem, den tørker fort, og er lett å smøre. Rene Kinderegget altså!

Vi kan anbefale denne til alle! Her i huset bruker vi den alle! Noen bare for dem er plaget med tørr hud i svangerskapet og andre fordi dem er plaget med eksem!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)