Årets koselige juleroman

Å leve seg inn i en bok er en ting jeg har glemt litt bort etter jeg fikk barn men nå og da kommer jeg over noen bøker som bare fengsler meg. Og som oftest er dette søte, romantiske og ja kanskje litt klissete bøker for noen.

Jeg elsker romantiske komedier og er egentlig altlesende men de romantiske kjærlighetshistoriene fester seg litt ekstra altså!

Årets juleroman fra Aschehoug er en slik herlig pakke.

Her blir en dratt inn i en historie som får deg til å lese, lese og lese helt til historien er over.

I boken «Ikke bare til Jul» av Natalie Cox møter vi Charlie. Charlie hater julen, kjæresten har forlatt henne, hun er midlertidig hjemløs og har fått seg en mild hjernerystelse. Selv om juleplanen var å feire jul foran tven i London blir de planen ødelagt av enn gasslekasje.

Alt tyder på en miserabel jul men med flere morsomme momenter, en hot dyrlege, hundevalper og en dose julemagi treffer boken pott!

Altså denne boken holder det den lover, en pageturner som gir julestemning.

Så skal du kose deg med en god bok mellom julebakst, gaveshopping og julevask anbefaler jeg denne!

(Visited 132 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)