Skrevet av Liv Judit @ 17.12.2014. 4 kommentarer

Er du litt seint ute med julekortene dine i år? Det var jeg, selv om jeg i flere år har jobbet med å selge julekorter i hele november og desember så har jeg klart å bli sent ute når jeg skal lage julekorter selv i år.

Men det er jo egentlig ingen krise for har du bilder på kamera, mobil, minnekort eller hva det måtte være kan det faktisk fikses på et lite øyeblikk om du bare har en ELITEFOTO butikk i nærheten. Jeg lagte, bestilte og hentet julekortene mine i dag og da var det kun og putte den oppi konvolutten og sende dem med posten og ifølge de på postkontoret her jeg bor ville det aller meste nå frem selv om en ikke sendte dem i går som var fristen.

Slik blir våre julekort seende ut i dag, en liten Jonas ikled nisselue for anledningen:

 

Har du/dere sendt julekort avgårde i år?

 

#jul #julen2014 #advent #julekort #elitefoto #mammablogg #tips #førjulsstress #livjuditbloggno #jonasførstejul 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)