Skrevet av Liv Judit @ 19.12.2014. 6 kommentarer

Nå er det kun 5 dager igjen til jul og allerede i morgen begynner julemorgen på NRK, jepp det stemmer jeg ser på barnetv`et. Ingen jul uten barnetv og pyjamaser på morgenkvisten. Legger du til kakao med krem og fyr i peisen samtidig er det jo proppet med julekos spør du meg!

Men ja, i dag er det på tide å begynne å pakke inn julegavene og det er noe jeg faktisk liker å gjøre. Det siste ni årene har jeg jobbet i butikk og jeg har ikke tal på hvor mange hundre gaver jeg har pakket inn disse årene men jeg vil tro det er en del. Men selv om jeg har pakket inn så mye på jobb har det blitt noe med å pakke inn de som jeg skal gi til mine nærmeste på en annerledes måte blitt en del av julekosen. Å pakke inn julegaver kan gjøres på mange ulike måter og jeg har samlet sammen litt inspirasjon som dagens Advents DIY tips, nemlig å legge litt sjel inn i julegave innpakningen:

 

Liker du å pakke inn julegaver? 

#advent #diy #adventskalender #jul #julen2014 #gjørdetselv #hjemmelaget #skomakerandersen #mammablogg #livjuditbloggno #hverdag #desember

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)