Skrevet av Liv Judit @ 21.12.2014. 10 kommentarer

Tenk at det alt er siste søndagen i advent, allerede på onsdag er det selveste julaften. Desember måned har dette året gått utrolig fort. Men du verden som vi har kost oss. For her har måneden kun blitt brukt til kos, masse kos. Vi har kost os med vår lille prins vi har kost oss med julebakst og ikke minst med familietid.

Det er så viktig å huske på at jula den kommer uansett om du ikke har syv sorter kaker i bokser, om du ikke fikk vasket inni skapene til jul. Ja jula den kommer uansett så slapp av og nyt tiden heller sammen med venner og familie. Kos deg og slapp av så skal jeg love deg at du får masse nye gode minner og en flott desember og julefeiring!

Avslutter med noen herlige julesanger:


 

Ønsker dere alle en fantastisk julefeiring! 

#Jonas #Jonasførstejul #julen2014 #julen #jul #mammablogg #hverdag #mamma #babygutt #baby #livjuditbloggno

 

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)