Skrevet av Liv Judit @ 10.03.2015. 6 kommentarer

Jeg fikk jo glossyboks fast en hel stund i fjor men så valgte jeg å si det opp da produktene rett og slett hopet seg opp i i skuffer og skap. Men nå er jeg begynt på an igjen og dette blir da min første boks på en stund.

Denne måneden setter vi fokus på kjærligheten i et tema som vi kalle Shades of Love. Vi har blitt inspirert fra film premiering av Fifty Shades of Grey, og vi har av denne anledningen valgt ut en fin mineral øyenskygge som også bærer navnet 50 Shades. Du får teste en herlig Colorluxe Powder Blush som har en myk applikator og gir en perfekt finish med »just the right amount of color».Vi synes også at etthvert tema om kjærlighet inneholder litt mystikk. Derfor er vi veldig stolte å kunne krydde esken litt ekstra med L’Oreal Professionnels Mythic Oil – som virkelig gjør vidunder for ditt hår. Oppdag ditt skreddersydde Mythic Oil-pleierituale i en L’Oreal Professionnel-salong nær deg. I mars og april har utvalgte L’Oreal Professionnel-salonger reduserte priser på alle produkter fra Mythic Oil.


Kueshi – Revitalizing Face Toner:
Revitaliserende toner som forebygger skinnende hud samtidig som den gir fuktighet til tørre områder, mykgjør
og balanserer huden med en frisk og ren følelse.

 

L’oreal Professionnel – Mythic oil, Souffle d’Or Shampoo&Conditioner: Pleiende og styrkende hårserie med argan- og saflortistolje. Gir en utrloig strålende glans, med en lett og luftigfølelse. Inneholder gullpartikler for skimmereffekt. Passer for alle hårtyper. 

Nicka K – Colorluxe Powder Blush: Luksuriøs rouge i løspudderform som ir deg en look med rosete og friske kinn. Komplett med en powder puff applikator og et lite speil, er det enkelt å påføre rougen hvor du enn er.

Marsk – Mineral Eyeshadow, 50 shades: Bruk MARSK Mineral Eye Shadow i nyansen 50 shades for å skape lekre sotede øyne i herlige grå nyanser, med dybde og mystikk. Den høypigmenterte øyenskyggen består av 100% naturlige mineralerNaked Lips – Lip Balm, Sea Buckthorn: En pleiende og mykgjørende leppomade med 99% ekologiske og 100% naturlige ingredienser. Dette er en fruktig symbiose av appelsinolje og tindvedolje

 

Jeg ble strålende fornøyd med boksen og gleder meg til å sette i gang å prøve ut produktene. Er det noen av produktene du kunne tenke deg en omtale på?

 

Er du medlem hos Glossybox?

#Glossybox #Februar #GlosstboxFebruar #mammablogg #mamma #hverdag


 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)