Skrevet av Liv Judit @ 13.03.2015. 3 kommentarer

Sier bamsen til Jonas når vi har trykket på den på rett plass. Å tær det er kjempespennende, Jonas fant dem for ikke så lenge siden å nå er dem i munnen og er veldig fascinerende. Først var det handa og fingrene med nå er tærne og foten vel sp spennende om ikke enda mer.

Vi har begynt med en liten regle når vi er på badet og driver med enten bleiskift eller annet. Nemlig en som går på tærne. 

Vi sier denne:

sko min fole, sko min hest
hvilken tå sitter aller best?
den? nei!
den? nei
den? nei
den? nei
…for den tåa sitter aller best!

Og slik gjør vi:

Tar tak i en og en tå og ?rister den? for å se om den sitter fast mens vi sier regla, vi ender på storetåa og sier at den sitter aller best, men vet flere ender på lilletåa.

Vi bruker også en annen tå-regle som går slik:

En liten ert, en liten ert

En liten ert, en liten ert

Og en stor, stor bønne

Da gjør vi slik:

Tar tak i lilletåa og begynner regla og sier en liten ert for hver tå til vi kommer til store tåa som da er stor, stor bønne.

Jonas synes det er skikkelig gøy virker det som og det er jo herlig med en liten kosestund når vi tar på klærne etter et stell. Vi lærte oss disse reglene på babysanng, eller ?en liten ert? lærte vel egentlig min lillesøster når hun gikk på babysang og hennes første ord var faktisk ?ERT? Så får vi se om det blir Jonas sitt første ord også.

Nå er vi klare for helg, skal bare slappe av og kose oss i dag før vi skal på basar i morgen. Alltid koselig når det er slike ting som skjer. Hvilke planer har du for helga?

 

Bruker dere sang eller regler ved stellebordet? Hvilke i tilfelle?

 

#mamma #mammablogg #hverdag #baby #regler #rimogregle #tærne #bamse

(Visited 19 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)