Skrevet av Liv Judit @ 13.03.2015. 4 kommentarer

Heisan og hoppsan alle sammen! Har dere hatt en flott fredag så langt? Ingen uhell?

I dag er det jo fredag den 13. Ulykkesdagen, så håper du ikke har sett en sort katt krysse veien din eller at du har sølt salt da er det ille ute. Hehe neida jeg er nok ikke så overtroisk. Noen ganger skjer uhell men trur ikke det har så mye med verken dag eller dato.

Jeg titter bare raskt innom for å komme med et middagstips nå som det nærmer seg helg for det aller fleste. Nemlig pulled Beef, er godt med noe litt annerledes i blant.

Pulled Beef er et ekstra mørt og delikat slow cooked oksekjøtt. Spesielt utvalgte krydder fremhever, sammen med den lange tilberedning, den gode smaken i oksekjøttet.

Dette trenger du:

  • 1pk Tulip Pulled Beef
  • salat
  • paprika
  • mais
  • agurk
  • tomat
  • lefser (wraps)

Slik gjør du:

Tulip Pulled Beef er ferdigtilberedt og skal kun varmes i 30 minutter på grillen eller i ovnen før kjøttet er klart til servering. Den kraften som kjøttet naturlig avgir kan med fordel brukes til marinade eller som basis for en smakfull saus.

Riv så kjøttet i fra hverandre med to gaffler så blir kjøttet delt opp i små strimler.

Så er det bare å fylle lefsa med salat, tomat, mais, agurk og selvsagt kjøtt.

 

Veldig enkelt er det og smaker godt! Som sagt er det godt med noe annerledes enn den vanlige fredagstaco`en av og til.

 

Har du smakt pulled Beef før?

 

#middagstips #middag #helg #oppskrift #pulledbeef #tulip #mamma #mammablogg #hverdag #tips

Legg gjerne igjen et spor :)