Skrevet av Liv Judit @ 17.03.2015. 2 kommentarer

Heisan! Håper tirsdagen så langt er bra? Jeg tenkte det kanskje var på tide med en liten produktomtale og denne gang med et produkt som også var helt nytt for meg for inntil en liten stund siden når en leser tipset meg om dette produkter. Nemlig Nyx Radiant Finishing powder.   


Dette er da altså en multi-farget finish pudder som har seks ulike farger samlet i en palett.
Det er en skimrende hvit skygge som faktisk gir glød til huden på grunn av den fine shimmer i det. Men shimmer er ikke overveldende, så det blir ikke for mye av det gode om en skulle være redd for det. Det andre fargene er i nyanser som er grønn, gul, rosa, blå og fiolett. Alle disse nyansene er helt matte. Men på huden når alle nyansene brukes sammen gir  det en enkel skyggeeffekt som lysner huden. Produktet gjør at huden ser naturlig ut og fungerer godt som en finish pulver. Jeg bruker det med min real teqnicue pudder børste, jeg virvle børsten på pulver og deretter i sirkelbevegelser på ansiktet. Den gir aniktet mitt en lysere fremtoning  som navnet antyder. Shimmer er ikke merkbar, selv for blitsfotografering det gjør ikke huden ser skinnende ut.


Som et finishing pudder skal gjør denne at makeupen holder seg fin lengre. Og den holder oljen borte fra huden en stund lengre enn om en ikke bruker denne, men etter 3-4timer kan det uansett være greit å fiksere sminken litt. Og pudderet føles mykt og glatt på huden samtidig som det føles lett.

Helt til slutt vil jeg bare nevne at Pudderet kommer i en boks som er enkel å ta med seg samt den tåler en liten støyt uten at den går i knas.

 *Produktet kan kjøpes hos blivakker.no HER

Jeg anbefaler dette finishing pudderet det er sikkert å vist for jeg er stor fornøyd!

Bruker du finishing pudder? Hvilket bruker du?

 *FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

#sminkeskole #foundation #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)