Skrevet av Liv Judit @ 18.03.2015. 4 kommentarer

Når jeg begynte å blogge var det som en hobby, for å ha en plass til å skrive ned tanker og ideer nå i dag ligger jeg på topplista av Norges mest leste bloggere, her har jeg ligget en stund og jeg merker at jeg krever mer av meg selv når det kommer til bloggingen nå enn hva jeg gjorde når jeg begynte. Bloggen er nok blitt som min jobb nummer to men jeg synes det er supert, og ikke minst veldig spennende.

Tenk at lille meg her på vestlandet skriver ned mine tanker, ideer og tips til over tusen andre mennesker som gidder å lese det jeg skribler ned.  Det er egentlig ganske sykt å tenke over hvor mange som faktisk tar turen innom min blogg og ikke minst hvor mange herlige mennesker som legger igjen gode og fine ord til meg i kommentarfeltet.

Som sagt føler jeg at bloggen krever litt mer av meg nå, helt ærlig kom nok det med leserne da jeg vet at en del av dem håper faktisk på oppdateringer og da er det jo utrolig gøy å skrive til dere når jeg får tilbakemeldinger.

Jeg har begynt å planlegge innlegg, samler på tips og ideer fra  magasiner og internett i mine små notatbøker og ikke minst skriver ned ideer som dukker opp midt i amminga på natta eller på vei til butikken i boka mi. Jeg er som du sikkert alt har forstått avhengig av min almanakk og notatbok som jeg viste dere tidligere som jeg hadde bestilt fra personligalmanakk.

Jeg bruker notatboka som dere ser over, den avlange. Til å samle inn ideer og lignende til blogginnlegg. Her limer jeg inn sminketips, middagstips og andre ideer som jeg tenker jeg skal prøve før jeg deler tipsa mine med dere.

Jeg håper dere liker måten jeg blogger på nå og om dere har noen ønsker så er det bare til å rope ut så skal jeg prøve å skrive om det dere ønsker også!

Litt tankespinn og et lite tips fra meg på denne onsdagsformiddagen, ikke vanlig kost her inne men det vil nok bli mer av dette også etter hvert!

 

Hva liker du å lese om på min blogg? Noen ønsker til hva jeg kan skrive mer om?

 

#blogg #hverdag #tips #råd #mamma #mammablogg #bloggtips

(Visited 3 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)