Skrevet av Liv Judit @ 27.03.2015. 3 kommentarer

God morgen og god fredag folkens!  Vi starter dagen i dag på helsestasjonen, Jonas skal på 5måneders kontroll. Så da skal han veies og måles og så blir det vaksine. Jeg vet at mange har ulike meninger om vaksinene men vi har valgt å følge vaksineprogrammet her da vi selv er vaksinert og mener det er det beste for alle parter. Er jo en grunn for at vi har vaksiner og dem aller fleste av dem har jo vært utprøvd i relativt mange år.

Videre i dag går dagen egentlig bare til kos og avslapping, vet jo at Jonas kan bli slakk og febersyk i løpet av dagen grunnet vaksine så da er det ikke noe vits i å finne på så veldig mye. Bedre å kose oss å slappe av her hjemme.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#hverdag #vaksine #vaksineprogram #baby #mamma #mammablogg

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)