Skrevet av Liv Judit @ 30.03.2015. 6 kommentarer

God mandag alle sammen! Kom igjen mandagen blir så mye bedre om du starter den med en positiv tanke. Tenk det er påske og langhelg, det er vår og snart kan vi kle oss i mindre tøy og gå med solbriller og sneekers uten å bli våt på beina! Der ja, jeg lover uken blir bedre om du starter mandagen med et smil!

Hehe, ble en lite powertalk fra meg denne morgenen, ble litt irritert av en haug med nedstemte innlegg på sosiale medier i dagmorges bare for det var mandag i dag. Mandag er vel ikke noe verre dag en noen annen.

Var litt stilt fra meg i helga da minien holder på og få tenner så da blir det mye mamma&Jomas kos og lite tid på datamaskinen. Men jeg skal nok gjøre det godt igjen for dere. La oss starte med ukens inspirasjons collage:

Det er jo påske så flere av dere har vel ferie nå, noe store planer? Her skal vi bare slappe av å kose oss i det flotte været som er meldt, så nå håper vi dem holder det dem lover.

 

Hvilke planer har du for dagen og påske uka?

Ha en strålende mandag og en flott uke!

 

#mandag #inspirasjon #påske #baby #babyutstyr #tenner #mamma #mammablogg #hverdag

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)