Skrevet av Liv Judit @ 31.03.2015. 1 kommentar

*produktet er sponset men meningene er 100% mine!

God tirsdagsmorgen alle sammen, er dere klare for en ny dag? Tenkte jeg skulle starte dagen med et tips som har gjort nettene bedre her i huset. Nemlig sovepose til minien. Jonas er en liten aktiv prins som blir fort var og spenner av seg både dyner, tepper og pysjen. Så da vi fikk muligheten til å prøve ut en Merino Kids sovepose var vi ikke så vanskelige å be.


Vi har en Merino Kids Sovepose som er i fargen midnight blue. Dette er en Go Go Sovepose for barn 0-2 år. I behagelig 100% merinoull som regulerer temperaturen mellom barnet og klærne perfekt. Soveposen følger barnets bevegelser og det blir ingen glipper der det kommer inn kald luft.

Denne er i en nydelig farge og kvalitet. Det går en glidelås fra under armen til den andre siden for rask og enkelt bleieskift. Det er også en «luke» fremme og en bak, for å raskt kunne sjekke bleien. Genialt.

Som dere sikkert forstår var dette løsningen for oss, Jonas sover roligere, spenner ikke av seg og blir kald og mammaen slepper å våkne for å legge dyna på prinsen sin flere ganger i timen.

Akkurat nå vet jeg at levlogisk deler ut en Slik sovepose fra merino Kids Norge og det kårer en vinner i dag så kunne du tenkt deg en slik så skyndt deg inn HIT på levlogisk sin facebook side og delta!

Vi anbefaler den i hvert fall!

Brukte du sovepose til dine barn?

#merinokidsnorge #reklame #baby #babyutstyr #levlogisk #konkurranse #mamma #mammablogg

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)