Skrevet av Liv Judit @ 31.03.2015. 2 kommentarer

To små hvite riskorn er kommet frem i Jonas sin munn, % måneder og to små tenner min lille sjarmør. Å få tenner er ikke noe gøy om noen lurte, her i huset er vi litt småsutrete og en mammagutt fortiden. Men med litt kald drue i ?tutten? blir alt mye bedre.

Men nå som tennene er begynt å dukke opp er det også påtide å begynne med litt forsiktig tannpuss. Vi pusser forsiktig med en myk babytannkost og pitelitt babytannkrem. For øyeblikket syns prinsen det er morsomt med tannpuss og sang på badet så håper det varer at vi ikke trenger å sloss om tannpussen når han blir større.

Når vi pusser tenner synger vi denne:


Flere som synger til barnet når tennene pusses?

#baby #tannpuss #tenner #babyutstyr #babytannkost #mamma #mammablogg #mammahverdag #hverdag

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)