Skrevet av Liv Judit @ 10.04.2015. 1 kommentar

Heisan og god fredag flotte lesere, nå har det faktisk blitt noen dager siden sist, prinsen min ble nemlig slakk da vi måtte ta vaksinen denne uka i stede for sist da helsesøster var syk. Men nå har vi tatt vaksinen og prinsen ser ut til å være i fin form igjen så da får mammaen litt tid på dataen igjen.


Har mye å dele med dere så satser på at dere er klar for både sminkeskole, babymat oppskrifter og alt annet som pleier å dukke opp her inne, motivasjonen er i hvert fall på topp og den ble enda større da jeg hadde fått flere kommentarer og meldinger her inne om noe var galt og at jeg var savnet i bloggverden. En herlig følelse for en blogger.

 

Kos dere i dag og titt innom litt senere da kommer det en oppskrift på noen herlige boller!

 

Hvilke planer har du i dag?

 

#mammablogg #mamma #hverdag #vaksine #baby

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)