Skrevet av Liv Judit @ 30.04.2015. 2 kommentarer

Nå som det er så fint ute med sol og skyfri himmel er det en ting jeg ser jeg må skaffe meg til Jonas nemlig solbriller. Jeg har egentlig sett på det som noe ubetydelig og meningsløst dill til småbarn men jeg ser jo at når vi er ute å triller plager sola han så nå er jeg på jakt etter skikkelige solbriller som beskytter for solstrålene og skygger for sola.

Etter litt søking på nettet har jeg funnet et merke som virker bra nemlig Babiator, Babiators linse tilbyr 100% beskyttelse mot UVA og UVB stråler. Disse skal være myke i formen som gjør at dem tåler mye og varer dermed lenge.

 

Jeg har forelsket meg litt i disse blå:

 

Om du er litt som jeg var før og ikke ser poenget i solbriller til små får du litt fakta hos meg her:

  • Sammenlignet med voksne øyne, har barnas øyne færre naturlige beskyttelse mot UV-stråling, noe som gjør dem mer sannsynlig å bli skadet.
  • Jo mer tid du bruker utendørs, jo mer utsatt er du for solskader. Vitenskapelig forskning konkluderer med at opptil 50% av den totale UV eksponering for et menneske skjer de første 18 leveår. Derfor er det viktig at vi beskytter våre barns øyne helt fra de er små.
  • Ifølge Dr. J. Keller Wortham, en lege med Optimal Wellness Family Medical Group i Los Angeles, kan overdreven eksponering for solen under daglige aktiviteter bidra til pterygium (vekst på øyets overflate), photokeratitis (snøblindhet), og hudkreft på øyelokkene. De er mange store ord, men bunnlinjen er dette: å beskytte barnas øyne er kritisk.
  • EPA anbefaler du bruke solbriller selv på dager med lav UV!

 Har du solbriller til dine barn?

 

#sommer #sol #solbriller #baby #babyutstyr #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag #babiators

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)