Skrevet av Liv Judit @ 30.04.2015. 2 kommentarer

God morgen flotte lesere! Nå her vi vel å merke vært oppe en stund å fått i oss frokost for i dag er det nemlig på tide med en kontroll hos HS, Jonas er jo nå blitt 6måneder så da er det jo selvsagt 6måneders kontrollen som står for tur. Heldigvis er det ikke vaksine denne gang, men bare en vanlig sjekk av helsesøster og barnelege.

 

Tenkte jeg kunne tipse dere om dagens frokost, det er jo så herlig med hjemmelaget musli og yoghurt å ikke minst så enkelt å lage i stand på morgenen. (muslien er selvsagt lagt på forhånd). Er jo bare å finne frem en skål å fylle den med yoghurt, musli og litt friske bær jeg er hekta på bringebær å blåbær fortiden men Kiwi er faktisk også veldig godt oppi.

(Illustrasjonsbilde lånt av ann-magritt.com da jeg glemte å ta bilde selv)

Men nå må vi komme oss avgårde så vi ikke blir forsene så vi skrives senere!

 

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag #baby #frokosttips

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)