Skrevet av Liv Judit @ 12.05.2015. 5 kommentarer

Nå som Jonas er blitt så stor har jeg begynt å skjønne gleden av en smokkesnor, er ganske greit at smokken ikke havner på gulver rundt omkring når vi er ute på noe eller er ute og triller og Jonas finner ut at smokk er ikke noe spennende lenger.

Jeg sydde en del slike smokkesnorer når jeg gikk gravid og nå har jeg funnet dem frem. I tillegg fant jeg ut at jeg skulle sy en til 17.mai, silkebånd fant jeg på Nille og klips og silikonring finner du på for eksempel panduro.

 

Å sy en smokkesnor selv er utrolig enkelt og ikke minst er det en rask jobb å gjøre. Det eneste du trenger er, silkeband, klips og silikonring til å feste smoken i. Jeg bruker symaskin men en kan også sy dem for hånd, er faktisk like enkelt.

Det du gjør er å sy fast klips og silikonringen på hver sin side av silkebåndet. Husk at en smokkesnor ikke skal være lengre enn 22cm på grunn av kvelningsfare.

 

Om du vil må du gjerne sjekke ut min steg for steg tutorial på hvordan sy smokkesnorer HER.  

#smokkelenke #smokkebånd #diy #gjørdetselv #lagdetselv #hjemmelaget #mammablogg #gravidblogg #baby #siklesmekke #tutorial #sy #hjemmesydd #livjuditblogg

(Visited 75 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)